Hírek

Global Outreach Pályázat-2022/23

1 Sep , 2021,

Kiírásra került a 2022/23 évre vonatkozó Global Outreach Pályázat. FONTOS: Idén decemberben online interjúkat tartunk a pandémiára való tekintettel. Bővebb információkkal később jelentkezünk.

Kérünk minden jelentkezőt, hogy a következő dolgokra figyeljen a jelentkezési lap kitöltésekor.

– Minden oldalt, amelyet nem szükséges aláírni (ide tartozik a host-családnak küldendő levél is!) kérünk számítógéppel kitölteni! Kézzel írott, bescannelt jelentkezési lapot NEM áll módunkban elfogadni!

– Az aláírandó oldalakat kérjük bescannelve külön mellékletként beküldeni.

– Fontos, hogy az ajánlásokat az ajánló személyeknek, nem pedig a jelentkezőnek kell elküldenie, mind az amerikai, mind pedig a magyar e-mail címekre!

– A jelentkezési lapot az [email protected] e-mail címre is kérjük beküldeni. Mindenképpen szeretnénk mi is megkapni a pályázati anyagokat mind ellenőrzés, mind pedig későbbi kapcsolattartás céljára!

Az Amerikai honlapon található Application Instructions nevezetű dokumentumot mindenki olvassa el, leggyakoribb kérdésekre válaszokat illetve pontos kitöltési és beküldési útmutatót is tartalmaz.

A jelentkezési lap beküldési határideje:
2021. október 15.

2022/2023 Jelentkezési lap letöltése

Egyéb dokumentumok (nevelői ajánlások, orvosi vizsgálati űrlap) és információk – az oldal BAL oldalán találhatók

Idén is az amerikai alapítvány anyagi támogatással járó ösztöndíjat is indít olyan diákok számára, akiknek esetleg nehézséget okoz a részvételi díj kifizetése.

A támogatásra pályázni e-mailben lehetséges Barbara Tota-Boryczka-nál a [email protected] címen, aki válaszként elküldi a szükséges jelentkezési lapot, illetve a további teendőket.

Bármilyen kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésre emailben ([email protected]) illetve Facebookon (https://www.facebook.com/gohungary/).

A Global Outreach Magyarország 2021. szeptember 26.-án vasárnap nyílt napot tart érdeklődő diákoknak és szüleiknek, ahol öregdiákoktól kaphatnak választ felmerülő kérdéseikre. Mindenkit szeretettel várunk! Cím: Budapest 1122, Ignotus utca 9