Hírek

Global Outreach Pályázat – 2020/21

28 Sep , 2019,

Kiírásra került a 2020/21 évre vonatkozó Global Outreach Pályázat. FONTOS: Idén már egy felvételi hétvégén való résztvétel is kötelező, a részleteket hamarosan megosztjuk.

Kérünk minden jelentkezőt, hogy a következő dolgokra figyeljen a jelentkezési lap kitöltésekor.

– Minden oldalt, amelyet nem szükséges aláírni (ide tartozik a host-családnak küldendő levél is!) kérünk számítógéppel kitölteni! Kézzel írott, bescannelt jelentkezési lapot NEM áll módunkban elfogadni!

– Az aláírandó oldalakat kérjük bescannelve külön mellékletként beküldeni.

– Fontos, hogy az ajánlásokat az ajánló személyeknek, nem pedig a jelentkezőnek kell elküldenie, mind az amerikai, mind pedig a magyar e-mail címekre!

– A jelentkezési lapot a [email protected] e-mail címre is kérjük beküldeni, mi fogjuk továbbítani az amerikai elbírálók felé az összes pályázatot egyben! Mindenképpen szeretnénk mi (is) megkapni a pályázati anyagokat mind ellenőrzés, mind pedig későbbi kapcsolattartás céljára!

A jelentkezési lap elején található, 11 pontból álló “Application Informations”-t kérjük mindenki alaposan olvassa el, a leggyakoribb kérdésekre válaszokat illetve pontos kitöltési és beküldési útmutatót is tartalmaz.

A jelentkezési lap beküldési határideje:
2019. október 15.

2020/2021 Jelentkezési lap letöltése

Egyéb dokumentumok (nevelői ajánlások, orvosi vizsgálati űrlap) és információk – az oldal BAL oldalán találhatók

Idén is az amerikai alapítvány anyagi támogatással járó ösztöndíjat is indít olyan diákok számára, akiknek esetleg nehézséget okoz a részvételi díj kifizetése.

A támogatásra pályázni e-mailben lehetséges Barbara Tota-Boryczka-nál a [email protected] címen, aki válaszként elküldi a szükséges jelentkezési lapot, illetve a további teendőket.

Bármilyen kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésre emailben ([email protected]) illetve Facebookon (https://www.facebook.com/gohungary/).

További részletek